Dzelzs trepes privātpersonām un firmām.

Jau no seniem laikiem, meistariem, kas ikdienā strādā ar koku, metālu un arī citiem amatniecības materāliem, ir bijusi īpaša vieta un arī statuss ražotāju vidū. Ja ir izdevība pie kalēja vai arī kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas ir izgatavots vienā eksemplārā, prece un pakalpojums automātiski iegūst ekskluzīvu statusu. Šodien īpaši populāri ir dažāda stila metāla izstrādājumi, izgatavoti gan pēc speciāla pasūtījuma, gan ražoti rūpnieciskos nolūkos. Metālapstrādes meistaru darbu sarakstā varam uziet visu, sākot ar vairākiem interjera un arī mākslinieciskā priekšmetiem, gan arī vārtiem, žogiem, margām un pat logu restēm kā arī metāla konstrukcijām. Arī metāla sijas un metāla žogi kļūst plaši populārs produkts.

 

 

Viens no izplatītākajiem pasūtījumu paveidiem ir metāla kāpnes un arī trepju margas. Pēc pasūtījuma veidotas kāpnes kā arī margas tiek uzstādītas arī jaunbūvēs kā arī daudzdzīvokļu namos. Metāla trepes privātmājās varētu kalpot par labu stila elementu, eleganti izlocītas ar kvalitatīvām nerūsējoša terauda margām. Metāla apstrādes zinātāji sadarbojas ar dizaineriem, lai veidotu optimālu sniegumu uzņēmuma klientu pasūtījumiem. Samērā svarīgi atcerēties par margām. Trepju margas ir svarīga kā[ņu komponente ne tikai mākslinieciskā, bet to drošības ziņā. Margas, kuras radītas no metāla, tiek drošas kā arī izturīgas, bez tam pasūtījuma cenā tiek iekļauta kāpņu kā arī margu montāža. Esam atvērti jebkāda veida esošo un potenciālo klientu domu lidojumiem, lai īstenotu plānus un arī piepildītu sapņus!

 

Dzelzs vārti un žogi atšķirīgiem objektiem.

Pie metālapstrādes speciālista var vērsties arī brīžos, ja vajadzīgs radīt un izgatavot žogus un vārtus. Speciāli paūtīts metāla žogs, vārti vai abi, kuri ir veidoti balstoties uz visām pasūtītāja vēlmēm un īpašuma īpatnībām, ir labākais sargs pret nevēlamiem viesiem un arī acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi būs pavērsti virzienā, kas nav regulāri pārredzams, iesakām iegādāties arī metāla restes, ko tiem uzstādīt. Maldīgi restes identificēt ar cietumu! Restes mūsdienās tiek dekorētas ar mākslas elementiem un izlocītas dažādos veidos, nezaudējot to funkcionalitāti.

 

Metāla restes un arī citi piedāvājumi.

Metālapstrādes eksperti piedāvā plašu izgatavoto preču vai produktu klāstu. Ja vēlaties veikt pasūtījumu savai iecerei, dizaineri ar lielu entuziasmu izveidos datalizētu skici, kurā parocīgi salīdzināt to, kā pasūtījums varētu izskatīties, gan arī to, kā tas iekļausies interjērā vai arī apkārtējā vidē.

Leave a comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *